Hej Martin & Elvis!

Våren innebär även en nysatsning på ”Stammisbaren” (baren direkt till höger när man kommer upp med rulltrappan) där barchef Martin Elmquist och Thomas ”Elvis” Gustavsson har satt ihop ett nytt drink-koncept. Vi mötte såklart upp killarna för att höra mer om stammisbaren på Grand Escalier.

Ni kommer att utveckla konceptet i stammisbaren på Grand Escalier. Berätta mer!
Vi vill erbjuda en mer personlig service och utveckla vårt cocktailkoncept på en mer experimentell och rolig nivå där vi kommer arbeta med olika spritinfusioner. Bland annat har vi arbetat fram en vodka gjord på rökt paprika och en brandy infuserad med vaniljstång och råsocker som ger nya samt spännande smaker i cocktails.

Vi kommer även att presentera en mer levande cocktailmeny där vi veckovis varierar med baser av säsongens råvaror och vår egen experimentella fantasi. Vi själva brinner för personlig, öppen och avslappnad service och det är precis det som kommer sätta tonen för baren och upplevelsen hos oss.

Stammisbaren är öppen onsdag–lördag från 17.00.
Vi ses i stammisbaren på Grand Escalier!

Om Grand Escalier

Grand Escalier är en fransk pärla – både en restaurang, bar, lounge och innergård som står stadigt på egna ben, men som samtidigt är en del av upplevelsen i Sturegallerian. Till Grand Escalier går du gärna för såväl en café au lait, en helgbrunch som långa middagar med väl utvalda viner – och allt däremellan. Menyn bygger främst på franska brasserie-klassiker med rätter som moules marinères, bouillabaisse och steak tartare, men har även en mästerlig grillavdelning. I anslutning till Grand Escalier finns även en året-runt-öppen innergård Grand Escalier Jardin.