Köttbonanza på Griffins’

Griffins’ bjuder in till köttbonanza och serverar specialgjorda hamburgare under Dinnerweek.

Köttbonanza på Griffins’

Speciellt för Dinnerweek presenterar Griffins’ ett stort antal hängmörade styckdetaljer. Under hela perioden finns en extrameny med specialkött tillgänglig utöver den vanliga menyn. Det går även att beställa en Griffins’ Burger Extraordinaire deluxe som är specialgjord just för Dinnerweek.

Håll utkik på Griffins’ Instagramkonto @griffinssteakhouse för erbjudanden, extrainformation kring kvällens köttbitar och tävlingar under veckan.

Psst, ni vet att det går att beställa hamburgare från köket ända fram till midnatt onsdagar till lördagar.

Om Griffins

Innanför Waterfront Buildings lite kantiga fasad är det desto lekfullare. Bland udda sammetsstolar, djupa soffor och en livlig bar är det lätt att känna sig hemma. Griffins’ lever från tidig förmiddag till sent och oavsett om du tittar in för något enkelt i baren en tisdag, en lunch, finfredag eller brunch så ska det kännas välkomnande, omfamnande och okomplicerat. På vintorsdagarna korkar vi upp lite annorlunda viner och serverar dem på glas och på lördagar dukar vi fram vår brunch och bjuder in en favorit-DJ. Ofta hittar vi Christian Hellberg, krögare på Griffins’, bland middagsgästerna. Vi tycker om att ställa till med fest och gästspelar gärna på annan plats med mat, dryck och värdskap.