Hej Emi!

Nosh and Chow erbjuder inte bara en omtalad restaurang, flera barer samt musik och fest in på småtimmarna. På övervåningen, en trappa upp från restaurangen, hittar vi en nyrenoverad sekelskiftesvåning i anslutning till den året-runt-öppna innergården. Hela eller delar av övervåningen går att boka för event. Vi mötte upp Emi för att höra mer om eventmöjligheterna på Nosh and Chow.

Hej Emi! Vad är din roll på Nosh and Chow?
Jag sköter eventbokningar på Nosh and Chow och hjälper till att skräddarsy alla typer av event och tillställningar efter våra kunders behov.

Berätta om hur eventen kan se ut på Nosh and Chow.
I och med att vi har vår nyrenoverade övervåning har vi möjlighet att sy ihop de flesta arrangemang. Live-uppträdanden, exklusiva födelsedagsfester eller AW-mingel är bara några av de event vi har hos oss.

Hur ser våren ut på Nosh and Chow?
Många event börjar bokas på nu inför våren. Privata fester och livemusik verkar vara väldigt populärt i år. Det gillar vi!

Vilka är dina två favoriträtter på Nosh and Chow?
Just nu är det spenatsalladen och råbiffen.

Hör av er till Emi på emi.kawakita@noshandchow.se för att planera event på Nosh and Chow.

Om Nosh and Chow

I en omtalad miljö signerad den katalanska inredningsarkiteten Lázaro Rosa Violán, som bland annat känns igen från Boca Grande och Big Fish i Barcelona, möts våra gäster för att äta, dricka och umgås i en internationell atmosfär.

Nosh and Chows kök utgår alltid från enkelhet, äkthet och respekt för råvaran.

Med en internationell puls och en bred publik, lever stämningen på Nosh and Chow från tidig förmiddag till sen natt. En välplanerad affärslunch, fördrink i en eftermiddagsstimmig bar, långa middagar, noga utvalda viner, en spontanmiddag vid bardisken, after dinner cocktails, musik, feststämning och sena nätter på innergården.