Testa wagamamas passionsfruktscheesecake

wagamama bjuder på sin fräscha passionsfruktscheesecake under Dinnerweek.

wagamama bjuder på passionsfruktscheesecake

Under Dinnerweek bjuder wagamama alla lunchgäster på en fräsch minicheesecake till kaffe eller te, efter maten (gäller vardagar fram till kl 15.00).

Våren är snart här och wagamama har lagt till flera nya färskpressade juicer på menyn. Alla juicer pressas efter beställning och under Dinnerweek presenteras en juice om dagen på wagamamas Instagramkonto @wagamamastockholm. Välkommen förbi och prova dagens juice till extra fördelaktigt pris.

Om wagamama

wagamama är känt för sina bänkar, men berömda för maten. wagamama finns över hela världen och Stureplansgruppen driver wagamama i Sverige. Här har man skapat en perfekt minimalistisk miljö och därefter fyllt den med de mest frisinnade, uttrycksfulla, spännande och japaninspirerade nudelrätter du kan tänka dig. wagamama tar ut svängarna jämfört med traditionellt nudeltänk och använder bara de allra färskaste ingredienserna och läckraste smakerna. De ikoniska rätterna skiljer oss från mängden, till exempel vår yaki soba och ramennudlar, tillbehör som gyoza och edamame och givetvis våra färskpressade juicer!